יום שלישי, 8 בדצמבר 2015
חווית "טעמים בעמקים" 17-28.1.2016 מאת: שרית יוכפז
חווית
"טעמים בעמקים" 17-28.1.2016
בקרוב...קרב ובא...חג הטעמים בעמקים. חוויה של תוצרת חקלאית טרייה המוגשת במסעדות המובחרות באזור עמק יזרעאל, לצד יינות מיקבים מקומיים בנוף השדות הירוקים.
בקרוב...קרב ובא...חג הטעמים בעמקים. חוויה של תוצרת חקלאית טרייה המוגשת במסעדות המובחרות באזור עמק יזרעאל, לצד יינות מיקבים מקומיים בנוף השדות הירוקים.
עשרה
ימים של חגיגות שעוברות ממסעדה למסעדה, בין היקבים, בסיורים מודרכים ובסדנאות
בקניונים.
מסורת
פסטיבל טעמים בעמקים מציעה בשנה ה- 12, לצד הארוחות והאירועים הקולינריים
במסעדות המובחרות , סדרת מפגשים מעניינים עם החקלאים העובדים בשדות, בסיורי הכרות עם חקלאות שנות ה- 2000. חוויה של צבע, טעם, ריח וצליל. תערוכות אומנים במסעדות וביקבים, הרכבים מוזיקליים מקומיים ינעימו את זמן המבקרים, טעימות מתוצרת העמק- יין, דבש, שמן זית לצד ירקות ופירות טריים .
17 עד ה- 28 בינואר 2016
במסעדות המובחרות , סדרת מפגשים מעניינים עם החקלאים העובדים בשדות, בסיורי הכרות עם חקלאות שנות ה- 2000. חוויה של צבע, טעם, ריח וצליל. תערוכות אומנים במסעדות וביקבים, הרכבים מוזיקליים מקומיים ינעימו את זמן המבקרים, טעימות מתוצרת העמק- יין, דבש, שמן זית לצד ירקות ופירות טריים .
17 עד ה- 28 בינואר 2016
ט"ו
בשבט נבחר כחג
הטעמים בעמקים, בעונת החורף כששדות העמק לובשים בגדי חג ומתקשטים בפריחת השקדיות
עם שלל צבעי פרחי החורף, אודם הכלנית, לובן העירית, צהוב הסביון וורוד הרקפת.
ט"ו בשבט נשזר בפעילות בחוות דרך התבלינים, נטיעות ביערות קק"ל ובמסלול
חדש עם נגישות שפותחים רשות ניקוז קישון בין תחנת הנזירים לטחנת מרפוקה בראס עלי.
המבקרים
מוזמנים להכיר את השפים במסעדות שיארחו לסדנאות שף, משתה מתמשך של טעימות ויינות
משובחים. המסעדות יוציאו מהמזווה את התוצרת החקלאית הטרייה עמה מבשלים השפים
במטבחים, בכל אחת מהמסעדות המשתתפות, יוזמנו הסועדים לטעימות יין, גבינות, שמן
זית, דבש, זיתים וירקות מיוחדים, ביניהם: חסה הידרופונית, נבטים מסוגים שונים,
אספרגוס, פירות העונה והכל תוצרת העמק.
הסועדים
מוזמנים ליהנות ממנות שיכינו השפים מהתוצרת הטרייה של שדות העמקים המקיפים את
המסעדות. בכל מסעדה אירוע מיוחד, שף מתארח, שוק איכרים, תערוכות ומוזיקה. מומלץ
להתעדכן בחוברת שבאתר הפסטיבל ולהזמין מקום מראש. ארוחות מנה ראשונה+ עיקרית+כוס
יין ב- 79 עד 109 ₪ .
במסעדות יוצגו יצירות של אמנים מקומיים בתערוכות צילום, ציור, קרמיקה, קליעת סלים ותחומי אמנות נוספים שיעמיקו את חווית הטעם ויחברו את הניחוחות לצבע ואסתטיקה.
במסעדות יוצגו יצירות של אמנים מקומיים בתערוכות צילום, ציור, קרמיקה, קליעת סלים ותחומי אמנות נוספים שיעמיקו את חווית הטעם ויחברו את הניחוחות לצבע ואסתטיקה.
המסעדות
והשפים המשתתפים בפסטיבל: אדלה-
רמת ישי, אוקטגון- נהלל, בלה - בית שערים, דורון בר און- היוגב, טנדוקה (כשר) - יקנעם
המושבה, לימוזין- רמת ישי, נילי כהן מינץ - בית לחם הגלילית (כשר), פינת אוכל
החדשה – קריית טבעון (כשר), קימל בגלבוע ושלו ביער - קריית טבעון.
באזור
העמקים קמו בשנים האחרונות יקבי בוטיק חדשים, חווית "טעמים
בעמקים" מעניקה הזדמנות חגיגית להכירם, וליהנות מתערוכות אמנות שיוצגו
ביקבים, טעימות וסיורים מודרכים.
היקבים המשתתפים: יקב הגבעה- קיבוץ גבע, יקב טוליפ -כפר תקווה, יקב סריג- מרחביה,
יקב שדות- שדה יעקב.
יקבי בנימינה ייקחו חלק מרכזי בצד הקולינארי של הפסטיבל ויציעו במסעדות המשתתפות מגוון יינות מסדרות היקב כמו סדרת יוגב הצעירה, סדרת בנימינה רזרב האיכותית וסדרת אבני החושן היוקרתית. כך יוכלו המבקרים במסעדות במסגרת אירועי הפסטיבל ליהנות מתפריט יינות ייחודי שיבנו עם אנשי היין של היקב יחד עם השפים של המסעדות השונות בהתאמה לתפריט הקולינארי. המבלים יוכלו ליהנות ממגוון יינות יקבי בנימינה במחירים אטרקטיביים בכוסות ובבקבוקים.
הקרן הקיימת לישראל ישלבו את טיולי שישי שבועי המודרכים בימים הסובבים את ט"ו בשבט הוא חג קק"ל, הטיולים פתוחים לקהל ללא תשלום ויסתיימו באתרים המשתתפים בחוויית "טעמים בעמקים". עמותת התיירות בעמקים בשיתוף המועצה האזורית עמק יזרעאל, המועצה האזורית מגידו ומועצת רמת ישי, המאחדות כוחות מדי שנה ליצירת חוויה מגוונת של קולינריה, טבע ויצירה.
כתבה:שרית יוכפז עורכת חדשות תיירות. תרבות. מלונות ומסעדות
היקבים המשתתפים: יקב הגבעה- קיבוץ גבע, יקב טוליפ -כפר תקווה, יקב סריג- מרחביה,
יקב שדות- שדה יעקב.
יקבי בנימינה ייקחו חלק מרכזי בצד הקולינארי של הפסטיבל ויציעו במסעדות המשתתפות מגוון יינות מסדרות היקב כמו סדרת יוגב הצעירה, סדרת בנימינה רזרב האיכותית וסדרת אבני החושן היוקרתית. כך יוכלו המבקרים במסעדות במסגרת אירועי הפסטיבל ליהנות מתפריט יינות ייחודי שיבנו עם אנשי היין של היקב יחד עם השפים של המסעדות השונות בהתאמה לתפריט הקולינארי. המבלים יוכלו ליהנות ממגוון יינות יקבי בנימינה במחירים אטרקטיביים בכוסות ובבקבוקים.
הקרן הקיימת לישראל ישלבו את טיולי שישי שבועי המודרכים בימים הסובבים את ט"ו בשבט הוא חג קק"ל, הטיולים פתוחים לקהל ללא תשלום ויסתיימו באתרים המשתתפים בחוויית "טעמים בעמקים". עמותת התיירות בעמקים בשיתוף המועצה האזורית עמק יזרעאל, המועצה האזורית מגידו ומועצת רמת ישי, המאחדות כוחות מדי שנה ליצירת חוויה מגוונת של קולינריה, טבע ויצירה.
כתבה:שרית יוכפז עורכת חדשות תיירות. תרבות. מלונות ומסעדות
הירשם ל-
תגובות לפרסום
(Atom)
Translate
אודות שרית יוכפז
שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.
המגזין של שרית
עקבו אחרי בגוגל+
- מפיקה עורכת מגישה תוכנית רדיו ברדיו ליפס בימי רביעי מ10-12 בבוקר. "המלצות וראיונות" עםשרית יוכפז www/radiolips.com
מופעל על ידי Blogger.
ארכיון המגזין
-
▼
2015
(140)
-
▼
דצמבר
(10)
- המחזמר המצליח שכולם מדברים עליו - "בילי שוורץ" - מ...
- גירושים מאוחרים-סדרת דרמה . הוזמנתי לסינמטיק לצפו...
- קומדיה חברתית מקורית. ז'קו- הבימה. מאת :שרית יוכפז
- חורף של הפתעות בנמל יפו כריסמס מרקט בנמל יפו מאת: ...
- חווית "טעמים בעמקים" 17-28.1.2016 מאת: שרית יוכפז
- רפיק ג'בארין (RAFIK JABARIN) , השף הראשי של הילטון...
- שיתוף פעולה מיוחד במינו עם מוזיאון הלובר והמוזיאון...
- כריסמיס בנצרת בביג פשיין מאת: שרית יוכפז
- איתמר פוגש ארנב אופרה לילדים ולכל המשפחה. מאת: שרי...
- עדן בן זקן – אירוע השקה חגיגי 30/11 – רידינג 3: מ...
-
▼
דצמבר
(10)
רשומות פופולריות
-
פאשה טלפון: 035617778 כתובת: רחוב הארבעה 8, תל אביב. שעות פתיחה: יום א' - יום ה' : 12:00-00:00 מסעדת פאשה!...
-
חד שות תיירות, תרבות, מסעדות, ומלונות מאת שרי...
-
שער בית קשת. צילום פנינה צייזלר מתכננים מנגל ביום העצמאות רשימת הפארקים שאתם חייבים להכיר מאת שרית יוכפז בצל מלחמת 'חרבות ברזל...
-
אירוח בוטיק- בערבסק. משכן לאומנות האירוח ותרבות מאת: שרית יוכפז טמון בלב העיר העתיקה בין סמטאות וגגות נמצא ערבסק...
-
אטלייה מלון בוטיק נחנך: בספטמבר 2014 , המלון שוכן במבנה היסטורי בשדרות בן גוריון 33 , המבנה נבנה במאה ה- 19 ע”י הצליינים...
-
מקומות מומלצים בנצרת לטייל להתארח ולסעוד . חווית נופש ואירוח קסומה בגליל ...
-
היידי בת ההרים Heidi נצלו את חופשות החגים ורוצו לסרט הנפלא לכל המשפחה. הוקסמתי בימוי: אלן ספונר תסריט: פטרה ביונדינה וו...
-
פגשתי את החזן צבי גרינהיים במסגרת קונצרט לקראת הימים הנוראים. בבית כנסת הגדול בת"א. בו משמש כחזן ראשי. בעל קול טנור ל...
-
Karen Berg מודעות יומית עם קרן ברג: קבלו בברכה את העומר: יום 9 קבלו בברכה את העומר: יום 9 יום חמי...
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה