יום חמישי, 18 בדצמבר 2014
תפריטי קונספט חדשים הושקו ברשת ג'ו במסגרת המיתוג החדש ברשת. מומלץ. מאת: שרית יוכפז
תפריטי
קונספט ומנות ספיישלים מיוחדות ברשת ג'ו-מומלץ.
תפריטי קונספט חדשים הושקו ברשת ג'ו
במסגרת המיתוג החדש ברשת.
התפריטים נשענים על מסר המיתוג החדש- A Beautiful Place To Get Lost בהתאם לארבעה יעדי
נופש בעולם: טוסקנה, ניו אורלינס, לונדון ורודוס.
התפריטים נשענים על מסר המיתוג החדש- A Beautiful Place To Get Lost בהתאם לארבעה יעדי
נופש בעולם: טוסקנה, ניו אורלינס, לונדון ורודוס.
תפריטי הקונספט מצטרפים לתפריט העשיר
והמגוון הכולל גם כ-20 מנות טבעוניות מקוריות.
במסגרת מהלך המיתוג החדש של רשת ג'ו
החלו סניפי הרשת השונים להיות מעוצבים ברוח הקונספט החדש הנשען על המסר : "A Beautiful Place To Get Lost".
קונספט עיצוב הסניפים מורכב מארבעה יעדי נופש בעולם אליהם אנו רוצים לברוח באמצעות
רשת ג'ו: טוסקנה, ניו אורלינס, לונדון ורודוס. לצד התפריט העשיר הקיים, התווספו
מנות ספיישל בהתאם ליעד על פיו מעוצב הסניף. כך למשל, בתפריט המוצע בסניף המעוצב
באווירת לונדון יוגשו מנות ספיישל בהשראת המטבח האנגלי בצד התפריט המקורי, בתפריט
המוצע בסניף המעוצב באווירת טוסקנה יוגשו מנות ספיישל בהשראת המטבח האיטלקי וכד'.
תפריטי
הקונספט החדשים שנבנו תחת ניצוחו של השף רם ענתבי, נותנות דגש לכל אחד מהמטבחים
אשר בהשראתם עוצבו הסניפים:
·
המנות
בתפריט הטוסקני מאופיינות בנגיעות מהמטבח האיטלקי בשילוב המטבח הישראלי הים
תיכוני. בין המנות המוצעות ניתן למצוא את מנת
"ארנצ'יני" כדורי ריזוטו ברוטב מרינרה, פילה דג סול ברוטב לימון וגוג'י
ברי על מצע סלט פריקי חם ועוד.
·
התפריט
הלונדוני כולל שילוב מסורת בריטית עם עולם חדש של טעמי העולם ובו ניתן למצוא את מנת ה"נוטינג היל"
מאפה חצילים וגבינות ברוטב עגבניות וקארי, או את מנת "אוקספורד צ'יז"
כדורי גבינה ברוטב שמנת פטריות ועוד.
כדורי גבינה טוסקנה.
כ
·
תפריט
ניו אורלינס מאופיין בצבעים עזים ובשלל
טעמים פיקנטיים. פיוז'ן של טעמי אמריקה הישנה עם נגיעות צרפתיות קלאסיות ובו ניתן
ליהנות ממנות ספיישל ברוח המקום בהן "לואיזיאנה סופרדום" ירקות מוקפצים
מוקרמים ברוטב גבינות על לחמניית בריוש, משקאות שוקו וקפוצ'ינו בתיבול פיקנטי
ועוד.
·
תפריט
רודוס מייצג מטבח יווני ים תיכוני אותנטי של אוכל קליל, צבעוני ושמח ובו ניתן
למצוא מנות ספיישל ברוח ים תיכונית בהן: "לינדוס" – פלפלים וחצילים
קלויים על לחמניית בריוש, מנת "סירטאקי" – גבינת עזים בעטיפת שערות
קדאיף על רוטב עגבניות חם ונגיעות יוגורט ועוד.
רם ענתבי, שף רשת ג'ו:
"כחלק ממיתוג הרשת נבנו תפריטי הקונספט עם מנות הספיישלים המיוחדות בהשראת כל
יעד והמטבח האופייני לו. כל אחד מארבעת היעדים בעולם מאופיין במנות מיוחדות, טעמים
וריחות ומאפשר ללקוחות שלנו להיחשף למאכלים שונים ומגוונים ולהרגיש חוויה קולינרית
בינלאומית."
השף : רם אנטבי.
השף : רם אנטבי.
ניר בנש, מנהל שיווק רשת ג'ו:
"החוויה החדשה והרב-חושית שאנו מציעים ללקוחות, התחילה במיתוג ובשינוי הקו הגרפי,
המשיכה לעיצוב הסניפים, יצירת מוזיקה קונספטואלית ואביזרים נלווים וכעת מתחזקת עם
תפריטי קונספט ייחודיים. בכל סניף תמצאו עולם ייחודי ושונה בו תוכלו ללכת
"לאיבוד".
ניר בנש מנהל שיווק רשת ג'ו
ג'ו, הרשת הגדולה בישראל,
המונה כ- 250 סניפים ונקודות מכירה, הוקמה בשנת 1997 על ידי בעלי הרשת דיוויד
קליין ודב גולדפרב. המיתוג והעיצוב החדש
מבית משרד המיתוג ברוך נאה מציע ללקוחות הרשת חווית אירוח ביתי, אינטימי וחמים על
כוס קפה משובח, אוכל איכותי וחווית שירות אדיב ומקצועי.
הרשת קולה מידי חודש מעל 20 טון במפעל קליית קפה בחולון ומספקת תערובות קפה אישיות, משובחות למאות בתי קפה, בתי מלון ומסעדות ברחבי הארץ.
הרשת קולה מידי חודש מעל 20 טון במפעל קליית קפה בחולון ומספקת תערובות קפה אישיות, משובחות למאות בתי קפה, בתי מלון ומסעדות ברחבי הארץ.
מומלץ בחום.
כתבה: שרית יוכפז
הירשם ל-
תגובות לפרסום
(Atom)
Translate
אודות שרית יוכפז
שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.
המגזין של שרית
עקבו אחרי בגוגל+
- מפיקה עורכת מגישה תוכנית רדיו ברדיו ליפס בימי רביעי מ10-12 בבוקר. "המלצות וראיונות" עםשרית יוכפז www/radiolips.com
מופעל על ידי Blogger.
ארכיון המגזין
-
▼
2014
(139)
-
▼
דצמבר
(10)
- בית אלכסנדרה- גאסט האוס בנצרת העתיקה. - ALEXANDRA ...
- מלון פלאזה נצרת עילית, חווית נופש ואירוח קסומה בגל...
- תפריטי קונספט חדשים הושקו ברשת ג'ו במסגרת המיתוג ה...
- בקניון BIG FASHION נצרת חוגגים כריסטמס עם סנטה קלא...
- לגעת באור 18/12 – 23/12 חנוכה במוזיאון המדע ע"ש בל...
- סינמטק חולון מארח לראשונה את: פסטיבל הקולנוע היהוד...
- הגנים הבהאים בחיפה/ ופעילויות במוזאונים בחיפה.היפ...
- סוויטת ארבעת הלבבות בעכו העתיקה מאת : שרית יוכפז
- גולדן קראון העיר העתיקה מלונות גולדן קראוןdelimete...
- מלון חוף עכו על הים . מומלץ מאת: שרית יוכפז
-
▼
דצמבר
(10)
רשומות פופולריות
-
ברשות ניקוז ונחלים כינרת ממליצים על טיול אל פריחת האירוס ההדור בצומת המפלים, מרכז הגולן. מאת שרית יוכפז ברשות ניקוז ונחלים כינרת ממלי...
-
צילום אסף פינצ'וק אהבה וטעימות בסטיילס- מלון styles ibis...
-
בלג בעומר התקיים מפגש רוחני חוויה במלון רימונים מינרל טבריה סיור לקברי צדיקים ממתחם המלון ועד ללב העיר כניסה ...
-
מוצאים את דורי FINDING DORI ארה"ב 2016-סרט נפלא. בימוי: אנדרו סטנטון ('מוצאים את נמו', 'וול – E ') תסר...
-
ג'ורג' בירד והרולד הצ'ינס הם שני ילדים שובבים בכיתה ג' הלומדים בבית הספר . הדבר היחיד שהם אוהבים יותר מתעלולים הוא לייצר ...
-
הולנד של המאה ה-17, תקופת השיגעון והסחר בפרח הצבעוני. אמן צעיר מתאהב באישה נשואה, כאשר הוא נשכר לצייר פורטרט שלה ע"י בעלה. ה...
-
חוזרים לשגרה עם בריזה מהים ומוזיקה טובה: בשלישי הקרוב יפתח פסטיבל הג'אז בהרצליה- לטיני, אתני, ברודווי, וג'אז ישראלי לצד הופעות של הפ...
-
אל על משיקה כרטיסי אשראי חדשים עם יחס המרה גדול פי 3 מהקיים: FLY CARD PREMIUM בשיתוף Diners club , אמריקן אקספרס, לאומי קארד והבנ...
-
מלון ואולמי המלך כורש נתניה ( Koresh Hotel Netanya ) בסיס אירוח : לינה וארוחת בוקר אתר ...
-
פאשה טלפון: 035617778 כתובת: רחוב הארבעה 8, תל אביב. שעות פתיחה: יום א' - יום ה' : 12:00-00:00 מסעדת פאשה!...
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה