יום חמישי, 19 במאי 2022

The heARTofhosting המסעדנית נתנאלה פניגר מרחיבה את אומנות האירוח בקפה ציונה. מומלץ טעים אוירה קסומה. מאת שרית יוכפז

 


צילום -מורן מעיין.   
The heARTofhosting

המסעדנית נתנאלה פניגר

מרחיבה  את אומנות האירוח בקפה ציונה

עם השקת ה"קומה למעלה" חלל אירועים עם חווית אירוח נינוחה כמו בבית

לצד מנות קיץ חדשות

 


                                                צילום: גליה ניר

 נתנאלה פניגר האישה שמאחורי קפה ציונה, ממשיכה לפזר הקסם הייחודי שלה ומרחיבה את אומנות האירוח בממלכה הקסומה בראשה היא עומדת

"אני מרגישה שנולדתי לארח, עבורי זאת שליחות, עם משמעות וערכים"

קפה ציונה הוקם על ידי פניגר לפני תשע שנים. שילובים ים תיכוניים והתאמה ללב הישראלי יחד עם הקסם של החצר הציורית, הפכו אותה למוסד מוכר ואהוב.                       האוכל המעולה נעשה ברובו בעבודת יד מחומרי גלם משובחים ועם אהבה גדולה לאנשים ולאירוח כדרך חיים.

כעת, חווית האירוח הייחודית הזאתהעומדת איתנה אל מול עולם משתנה של אוכל מהיר וצמצום הקשר האישי, מרחיבה את אפשרויות ומשיקה את "הקומה למעלה של ציונה" חלל אירועים, שנולד מתוך הצורך להגדיל את חווית האירוח המשפחתית הנינוחה, כזאת שגורמת לך מצד אחד להרגיש בבית, ומצד שני מטופל היטב, עד הפרטים הכי קטנים.

המתחם הנפרד משתרע  על 150 מ"ר,




ומציע מגוון אפשרויות לאירוח משפחתי, פרטי או עסקי ומכיל עד  80 אורחים. האווירה בקומה למעלה היא נגישה ונעימה, מעניקה תחושה של אירוח ביתי ללא המאמץ. כמו במסעדה הותיקה למטה, האיכות והשירות ללא פשרות בשימוש בחומרי גלם משובחים, הקפדה על טריות ואופן ההכנה. העיצוב משלב נוסטלגיה וכפריות, לצד אורבניות וחדשנות.



                                                               צילום: גליה ניר


לקיץ הקרוב מציעים במסעדת קפה ציונה מגוון מנות חדשות בתפריט ביניהן: 



טונה אדומה טרייה, פסטו כוסברה ואגוזים, צ'ילי ומשמשים טריים(62 שח )ארטישוק מטוגן ויוגורט חמצמץ (48 שח) פילה בר ים, פולנטה מסורתית וירקות צלויים ( 96 שח). לצידן מככבות המנות האהובות כמו תפוחי האדמה שרופים על מצע איולי שמנת, סלט אולימפוס, ניוקי הסלק המפורסם, קבב דגים עם סלט עגבניות חריף, בראד פודינג עם גלידת ברולה ופירות יער וקוקטיילים מיוחדים, מושלמים לקיץ מבית היוצר של ציונה. תפריט היין של המסעדה רחב ומארח יקבים ישראלים מובחרים ומיוחדים, ויינות מעולים מהעולם.

https://www.zionacafe.co.il/

מומלץ בחום. טעים נעים  אירוח כיד המלך.


מאת: שרית יוכפז-חדשות תיירות תרבות מלונות ומסעדות.

תגובה 1:

  1. המסעדנית נתנאלה פניגר. מרחיבה את אומנות האירוח בקפה -ציונה. בעיר בנס ציונה-מומלץ .טעים .אוירה קסומה. כתבה מאת שרית יוכפז
    .הייתי במסיבת עיתונאים יח"צ ציפי רומנו- להשקת קומה עליונה לאירועים

    השבמחק

Translate


אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי
מפיקה עורכת מגישה תוכנית רדיו ברדיו ליפס בימי רביעי מ10-12 בבוקר. "המלצות וראיונות" עםשרית יוכפז www/radiolips.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות