יום רביעי, 1 באוקטובר 2025

מסעדת פטרה תפריט חדש, מרענן ומפתיע על הים באשדוד. מאת: שרית יוכפז

 "חדשות תיירות תרבות מלונות ומסעדות ". מאת: שרית יוכפז



משמאל סימו בן חובל הבעלים של פטרה מימין השף בל מילר צילום שרית יוכפז





מסעדת פטרה




 תפריט חדש, מרענן ומפתיע על הים באשדוד



מסעדת פטרה באשדוד הממוקמת על חוף הקשתות, מתרעננת עם תפריט חדש, צבעוני ומפתיע המביא עמו בשורה מרעננת לסועדים. מדובר בתפריט עשיר ומקורי, פרי יצירתם של בעל המסעדה סימו בן חובל והשף הראשי והיועץ הקולינרי בל מילר, ששקדו על התאמתו המושלמת לאווירת סוף הקיץ 




המסעדה, ידועה בשילוב בין המטבח הגיאורגי האותנטי המסורתי כמו, אימרולי עלים, לובואני, חורציאני, חאצ'אפורי ועוד לבין מנות בשרים,  מאפים מיוחדים ומנות בוקר מוקפדות וכעת מגיע שדרוג עונתי מרגש עם מנות חדשות שממש לא כדאי לפספס:










בין המנות החדשות בתפריט:

ברי בתנור – גבינה אישית אפויה עם ריבת שרי, אגוזי מלך וטימין (69 ₪)

שיפוד פילה בקר – כ-200 גרם פילה עם ציר בקר וטוסקנה (129 ₪)

טרטר פילה בקר – עם אנשובי, וביצת שליו על בריוש (109 ₪)


פילה בקר עם קרם חמאת בוטנים – 220 גרם פילה סגור בתנור (168 ₪)

בריוש אסאדו – נתח קשתית מפורק על לחם בריוש עם איולי שיפקה חריף (116 ₪)

פאי רועים – שכבות בשר קצוץ, פירה )

כיסוני ים ברוטב שום ויין – 7 יחידות (82 ₪)

סלט אנדיב – עם רוקפור, גרעיני רימון וויניגרט הדרים (78 ₪)

פסטה עלומה – עם פטריות יער, ביצה עלומה וטוסקנה (82 ₪)

פסטה קארי וקרם קוקוס שעליו מונח פילה לברק משופד  (118 ₪)


מנות חדשות, גם בגזרת ארוחת הבוקר, המוגשת בימים א'-ה' בין 09:00-17:00 בשישי עד 12:30, שבת עד השעה 11:30,:


 בוקר בשרי – מקושקשת על בריוש, רוטב הולנדז, נקניקיית אנגוס וחרדל (89 ₪) ופריטטה אגוזים ניגזוויאני – פשטידת ירק, שום ואגוזים בתנור אבן (74 ₪)


כל המנות במסעדה מיוצרות במקום על ידי צוות מיומן המתמחה במטבח הגיאורגי, בהובלת השף הראשי והיועץ הקולינרי בל מילר. 

הבצקים מיוצרים במקום ונאפים בתוך תנור אבן כנהוג בגיאורגיה והמרקמים, התבשילים והמילויים מקורם במתכונים עתיקים. הטריות מורגשת בכל מנה ומנה. הריחות והטעמים פשוט מדויקים.

המסעדה עברה בשנה האחרונה שיפוץ מקיף, כולל הכפלת שטחה והקמת מטבח פרונטלי מרווח המאפשר שירות איכותי ליותר מ-350 סועדים בו זמנית.

כתובת: רחוב מפקורה 1, אשדוד


שעות פתיחה: ימים א-ש, בין השעות 09:00 בבוקר עד 01:00 בלילה

טל' להזמנת מקום, אירועים ומשלוחים: 08-8651610









                                                    עם שף המסעדה בל מילר 


 בן חובל הבעלים של פטרה מימין השף בל מילר 


                                                         עם סימו בן חובל הבעלים של פטרה 

מומלץ. טעים  .מסעדה  מיוחדת על הים חוף הקשתות של אשדוד

הגעתי לבקר במקום -במסגרת סיור עיתונאים לרמלה ואשדוד עם 

יח"צ מירה לוי וטל מרום.

צילום ליאור אשכנזי.

מאת: שרית יוכפז

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Translate


אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי
מפיקה עורכת מגישה תוכנית רדיו ברדיו ליפס בימי רביעי מ10-12 בבוקר. "המלצות וראיונות" עםשרית יוכפז www/radiolips.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות