יום שני, 28 באפריל 2014

חברותא, מקום חברתי וחברותי חדש, בדיזנגוף 125 ת"א המציע את המוצר הכי חברתי שקיים - אוכל טעים במחיר סביר מאת: שרית יוכפז

תמונה: ‏חברותא- social food
בתמונה עם איש העסקים אסף בן עזרא, הבעלים ובנו החמוד ... דור ההמשך‏
 sarit yochpaz-sarit0404@yahoo.com-שרית יוכפז

בתמונה אני מצולמת עם:הבעלים אסף בן עזרא ולבנה רייזר

 חברותא -social food

חברותא, מקום חברתי וחברותי חדש, המציע את המוצר הכי חברתי שקיים - אוכל.
חברותא הוא לא רק אוכל איכותי, חברותא הוא קונספט צרכני חדש – אוכל עם אחריות חברתית.
החידוש החברתי והייחודי שלנו הוא בעצם ערבות חברתית הדדית:

מצד אחד, החלק שלנו. חברותא מאפשרת ללקוח לאכול מבלי לקרוע את הכיס, ומציעה אוכל איכותי, טעים, מזין, מחומרי גלם טריים ומקומיים במחיר עלות.
מצד שני, החלק שלכם. השארת תשר על כל פריט, בעזרתו נוכל להמשיך ולפעול, להתפתח, ולהציע אוכל חברתי, איכותי ולהמשיך להציע מחירי עלות שוברי שוק. 
הרעיון הוא פשוט, ונולד יחד עם המהפכה החברתית שעוברת על כולנו בשנים האחרונות. מהפכה בה אנחנו כצרכנים מבינים שמגיע לנו הרבה יותר, בהרבה פחות. אנחנו מציעים ללקוחותינו לאכול אוכל איכותי ומגוון, מבלי לקרוע את הכיס.

אז מה עשינו? עבדנו על תפריט מגוון המציע ללקוחות מבחר מנות ומשקאות, החל מכריכים איכותיים, מאפים וארוחות חמות. תמחרנו את כל המנות שלנו כך שישקפו רק את עלויות חומרי הגלם והתפעול הבסיסיות. 

אנחנו מזמינים אתכם לפתוח את הבוקר אצלנו עם קפה איכותי, מתערובת פולים טריים שמתאימה בדיוק לחיך הישראלי.  לבחור כריך מעולה – מלחם שאור או דגנים, בגדלים שונים ותוספות מגוונות, ירקות טריים, ביצי משק, גבינות מחלבה, נקניקים משובחים ותיבול מדויק - או מאפה, המדיף ניחוח של בצק טרי.

בתפריט שלנו ניתן גם למצוא ארוחות צהריים טעימות ומזינות, מרקים עשירים ומזינים בחורף, פשטידות ולזניות עם טוויסט של שף, פסטות טריות במבחר רטבים, סלטים טריים, עם דגש על חומרי גלם המכילים חלבון ופחמימות מורכבות וטעמים עזים. לקינוח, תמיד תמצאו אצלנו עוגיות תוצרת בית וקינוח בעבודת יד שיתן לכם את האנרגיה הדרושה לשארית היום. 

בתפריט שלנו ניתן למצוא חיוך, שירות מקצועי ומוקפד, ושמחת חיים. שמחת חיים של מי שנהנים לשרת אנשים, להציע להם מוצר מספק, ולהנות מההנאה שלהם, ומכך שיהפכו ללקוחות חוזרים. שוב, ושוב.




חברותא, social food, הינו קונספט מלא כבוד, ללקוחות, לחומרי גלם, לקהילה בה אנו חיים. על הקונספט והיישום אחראי 
אסף בן עזרא, איש עסקים ויזם. השף זיו שמחוני אחראי על התפריט והטעמים. הסניף הראשון ייפתח ברחוב דיזינגוף 125  ת"א .בשבועות הקרובים, והוא יהווה מודל לרשת ארצית. מומלץ בחום. הייתי במקום  טעים ונעים.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Translate


אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי
מפיקה עורכת מגישה תוכנית רדיו ברדיו ליפס בימי רביעי מ10-12 בבוקר. "המלצות וראיונות" עםשרית יוכפז www/radiolips.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות