יום חמישי, 24 באפריל 2014

רשת בתי קפה-קונדיטוריה שני Shany-Bakery מומלץ בחום.מאת: שרית יוכפז

רשת בתי קפה-קונדיטוריה שני  Shany-Bakery

שף קונדיטור ראשי: אריה אברמוביץ.

הוזמנתי  להשקת  קונדיטוריה בית קפה  שני ברמת גן   עם בלוגריות ועיתונאיות  מקסימות.
היה טעים  וכיף חגגו לי במקום יום הולדת   תודה מומלץ בחום.



                                                 צילום: שרית יוכפז.
רשת שני משלבת קונספט ייחודי של בית-קפה/קונדיטוריה במובן העמוק ביותר של הדואליות הזו: מצד אחד מצד אחד תפריט בית קפה חלבי כשר ענק ומרשים עם מעל 50 מנות של פסטות, סלטים, מנות בריאות מאוזנות ועוד. מצד שני נוכחות מרכזית של עוגות ומאפים עם ייצור של מעל 200 סוגי עוגות ומאפים לסניפי הרשת.



"קונדיטוריה שני", מרשתות בתי הקפה וקונדיטוריה הותיקות בארץ, נוסדה בשנת 1964, בימים שבהם רק החלה תרבות בתי הקפה.
הסיפור של קונדיטוריה שני מתחיל באופה צעיר בשם שני, עולה מאוסטריה, עם תשוקה עזה למקצוע וחלום להקים בארץ ישראל בית קפה-קונדיטוריה בסטנדרטים אירופאים.  אל שני מצטרף קונדיטור צעיר בשם אריה אברמוביץ, אשר לימים הופך לקונדיטור הראשי של הרשת, ואחד מבעליה.

בית הקפה הראשון הוקם ברחוב העצמאות בחיפה בשנת 1964, עם תצוגת עוגות צבעונית ומלהיבה, קפה איכותי, ואופי קסום ביותר שנשמר עד לעצם היום הזה (הסניף בעצמאות קיים עד היום).

האופי והאווירה המשפחתית הינם סמל וזהות ידועה של הרשת. ישנם עובדי ייצור אשר החלו בייצור העוגות בסניף הקטן ברחוב העצמאות, והיום עובדים במפעל החדיש שהוקם לפני כשנתיים בהשקעה של מעל 4 מיליון דולר.


חולפות השנים וקונדיטוריה שני מתפתחת לרשת בתי קפה וקונדיטוריה מובילה ופופולארית עם סניפים חדשניים שהיו פרוסים בעיקר בצפון הארץ. כחלק ממהלך אסטרטגי נרחב של הרשת לפתוח סניפים בפריסה ארצית, שני מקימה סניף ראשון במרכז הארץ, במתחם הבורסה ברמת-גן. סנונית ראשונה לבאים לבוא.
כיום לרשת 10 סניפים בקונספט ייחודי –  בחציו האחד בית קפה-מסעדה חלבית עם תפריט חלבי כשר גדול ומגוון הכולל פסטות ומנות חמות, סלטים, כריכים, קישים וספיישלים של מנות דגים, ובחציו השני - נוכחות בולטת לקונדיטוריה עם מבחר ענק ועשיר מתוך מעל 200 סוגי עוגות ומאפים.
תמונה: ‏הסניפים הבאים יהיו פתוחים בחול המועד פסח,
עם תפריט כשר לפסח בבית הקפה ובקונדיטוריה: 
נוה שאנן, נשר, מוריה, כרמיאל, תל מונד, עפולה וטבעון
חג שמח (-:‏
כבר יותר מ-40 שנה רשת קונדיטוריה שני הינה מקור העוגות והמאפים של חיפה, וניתן לומר בהחלט כי מדובר באחד מסמלי העיר המובהקים והאהובים. כשם שהחיפאים גאים במותג שני, כך הרשת מתעתדת לכבוש את טעמם ואהדתם של קהל לקוחות בכל הארץ.




שף-קונדיטור הרשת אריה אברמוביץ'
אריה אברמוביץ', קונדיטור ראשי ומבעלי הרשת, עם ניסיון של יותר מארבעים שנות אפיה, נחשב ל "אבי הקונדיטורים" בעיני רבים. החל בלימודים במלון דן, זכה בארבע מדליות בתחרויות אפיה בארץ ובאירופה, מקפיד להשתלם בארץ ובחו"ל בבתי הספר הנחשבים ביותר, משלב טכניקות חדשניות למתכונים ותיקים וטובים. אצל אריה אין פשרות ואין קיצורי דרך. עם התקדמות הטכנולוגיה הפיתוי לקיצורי דרך גדולים. אולם לאריה שנשען על מסורת אפיה ותיקה אין ויתורים, ואין קיצורים לשלבי אפיה אשר יוצרים טעם מובחן ונבדל. אריה הינו איש נעים הליכות, צנוע מאוד שמקדיש את חייו במסירות אין קץ לקונדיטוריה מקצועית, מדויקת ועם זאת מקורית ויצירתית.





צילום: לבנה רייזר.

סניפי הרשת:
העצמאות 53, חיפה /  טרומפלדור 29, חיפה / שדרות מוריה 29, חיפה / מתחם תל חנן-נשר / שדרות יצחק רבין מרכז ביג, יקנעם / כיכר בן גוריון 1, קרית טבעון / מעלה כמון 2, מתחם ביג, כרמיאל / הדקל 47, מונד סנטר, תל-מונד / שפרינצק 1, עפולה /
ז'בוטינסקי 2, מתחם הבורסה, רמת-גן.
035090414 שני, סניף רמת-גן.
כתובת: רחוב ז'בוטינסקי 5, פינת אבא הלל, רמת-גן.
טלפון: 03-5090414
שעות פתיחה: א'-ה' 06:30-23:00 שישי 06:30-15:00
מפעל: שלמה בן יוסף 19, חיפה. 
                                                    &   &   &   &
                                                     השף אריה אברמוביץ.




 מתכון באדיבות
שף קונדיטור: אריה אברמוביץ
רשת קונדיטוריה שני

1.    עוגיות שוקולד ואגוזי לוז (כ-30 עוגיות)
680 גרם שוקולד מריר איכותי (60% מוצקי קקאו לפחות)
100 גרם חמאה
8 ביצים
360 גרם סוכר
100 גרם אבקת שקדים (שקדים מולבנים טחונים דק)
40 גרם קמח
160 גרם אגוזי לוז קצוצים גס
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד עם החמאה בבן מארי או במיקרוגל במספר פולסים ובחישה מהירה.
במערבל חשמלי מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף אוורירי ותפוח.
מערבבים את היבשים בנפרד – אבקת השקדים, קמח ואגוזים.
מקפלים פנימה את השוקולד המומס, לקבלת תערובת אחידה.

מרפדים בנייר אפייה תבנית תנור. בעזרת שק זילוף יוצרים כדורים של כשני ס"מ קוטר מעיסת הבלילה ברווחים אחידים זה מזה. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות צ' כ- 8 דקות ומצננים.


מומלץ בחום.  כשר. אפשר לערוך  ארועים  במקום.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Translate


אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי
מפיקה עורכת מגישה תוכנית רדיו ברדיו ליפס בימי רביעי מ10-12 בבוקר. "המלצות וראיונות" עםשרית יוכפז www/radiolips.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות