יום חמישי, 24 באפריל 2014
רשת בתי קפה-קונדיטוריה שני Shany-Bakery מומלץ בחום.מאת: שרית יוכפז
רשת בתי קפה-קונדיטוריה שני Shany-Bakery
שף קונדיטור ראשי:
אריה אברמוביץ.
רשת שני משלבת קונספט ייחודי של בית-קפה/קונדיטוריה במובן העמוק
ביותר של הדואליות הזו: מצד אחד מצד אחד תפריט בית קפה חלבי כשר ענק ומרשים עם מעל
50 מנות של פסטות, סלטים, מנות בריאות מאוזנות ועוד. מצד שני נוכחות מרכזית של
עוגות ומאפים עם ייצור של מעל 200 סוגי עוגות ומאפים לסניפי הרשת.
"קונדיטוריה
שני", מרשתות בתי הקפה וקונדיטוריה הותיקות בארץ, נוסדה בשנת 1964, בימים
שבהם רק החלה תרבות בתי הקפה.
הסיפור של קונדיטוריה
שני מתחיל באופה צעיר בשם שני, עולה מאוסטריה, עם תשוקה עזה למקצוע וחלום להקים
בארץ ישראל בית קפה-קונדיטוריה בסטנדרטים אירופאים. אל שני מצטרף קונדיטור צעיר בשם אריה אברמוביץ,
אשר לימים הופך לקונדיטור הראשי של הרשת, ואחד מבעליה.
בית הקפה הראשון הוקם
ברחוב העצמאות בחיפה בשנת 1964, עם תצוגת עוגות צבעונית ומלהיבה, קפה איכותי,
ואופי קסום ביותר שנשמר עד לעצם היום הזה (הסניף בעצמאות קיים עד היום).
האופי והאווירה
המשפחתית הינם סמל וזהות ידועה של הרשת. ישנם עובדי ייצור אשר החלו בייצור העוגות
בסניף הקטן ברחוב העצמאות, והיום עובדים במפעל החדיש שהוקם לפני כשנתיים בהשקעה של
מעל 4 מיליון דולר.
חולפות השנים
וקונדיטוריה שני מתפתחת לרשת בתי קפה וקונדיטוריה מובילה ופופולארית עם סניפים
חדשניים שהיו פרוסים בעיקר בצפון הארץ. כחלק ממהלך אסטרטגי נרחב של הרשת לפתוח
סניפים בפריסה ארצית, שני מקימה סניף ראשון במרכז הארץ, במתחם הבורסה ברמת-גן.
סנונית ראשונה לבאים לבוא.
כיום לרשת 10 סניפים בקונספט
ייחודי – בחציו האחד בית קפה-מסעדה חלבית
עם תפריט חלבי כשר גדול ומגוון הכולל פסטות ומנות חמות, סלטים, כריכים, קישים
וספיישלים של מנות דגים, ובחציו השני - נוכחות בולטת לקונדיטוריה עם מבחר ענק
ועשיר מתוך מעל 200 סוגי עוגות ומאפים.
כבר יותר מ-40 שנה רשת
קונדיטוריה שני הינה מקור העוגות והמאפים של חיפה, וניתן לומר בהחלט כי מדובר באחד
מסמלי העיר המובהקים והאהובים. כשם שהחיפאים גאים במותג שני, כך הרשת מתעתדת לכבוש
את טעמם ואהדתם של קהל לקוחות בכל הארץ.
שף-קונדיטור
הרשת אריה אברמוביץ'
אריה אברמוביץ', קונדיטור ראשי ומבעלי הרשת, עם ניסיון של יותר
מארבעים שנות אפיה, נחשב ל "אבי הקונדיטורים" בעיני רבים. החל בלימודים
במלון דן, זכה בארבע מדליות בתחרויות אפיה בארץ ובאירופה, מקפיד להשתלם בארץ
ובחו"ל בבתי הספר הנחשבים ביותר, משלב טכניקות חדשניות למתכונים ותיקים
וטובים. אצל אריה אין פשרות ואין קיצורי דרך. עם התקדמות הטכנולוגיה הפיתוי
לקיצורי דרך גדולים. אולם לאריה שנשען על מסורת אפיה ותיקה אין ויתורים, ואין
קיצורים לשלבי אפיה אשר יוצרים טעם מובחן ונבדל. אריה הינו איש נעים הליכות, צנוע
מאוד שמקדיש את חייו במסירות אין קץ לקונדיטוריה מקצועית, מדויקת ועם זאת מקורית
ויצירתית.
צילום: לבנה רייזר.
סניפי
הרשת:
העצמאות 53,
חיפה / טרומפלדור 29, חיפה / שדרות מוריה
29, חיפה / מתחם תל חנן-נשר / שדרות יצחק רבין מרכז ביג, יקנעם / כיכר בן גוריון
1, קרית טבעון / מעלה כמון 2, מתחם ביג, כרמיאל / הדקל 47, מונד סנטר, תל-מונד /
שפרינצק 1, עפולה /
ז'בוטינסקי 2, מתחם הבורסה, רמת-גן.
035090414 שני, סניף רמת-גן.
כתובת: רחוב ז'בוטינסקי 5, פינת אבא הלל, רמת-גן.
טלפון: 03-5090414
שעות פתיחה: א'-ה' 06:30-23:00 שישי 06:30-15:00
מפעל: שלמה בן
יוסף 19, חיפה.
& & & &
השף אריה אברמוביץ.
& & & &
השף אריה אברמוביץ.
מתכון באדיבות
שף קונדיטור: אריה אברמוביץ
רשת קונדיטוריה שני
1.
עוגיות שוקולד ואגוזי לוז (כ-30 עוגיות)
680 גרם
שוקולד מריר איכותי (60% מוצקי קקאו לפחות)
100 גרם
חמאה
8 ביצים
360 גרם
סוכר
100 גרם
אבקת שקדים (שקדים מולבנים טחונים דק)
40 גרם
קמח
160 גרם
אגוזי לוז קצוצים גס
אופן
ההכנה:
ממיסים
את השוקולד עם החמאה בבן מארי או במיקרוגל במספר פולסים ובחישה מהירה.
במערבל
חשמלי מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף אוורירי ותפוח.
מערבבים
את היבשים בנפרד – אבקת השקדים, קמח ואגוזים.
מקפלים
פנימה את השוקולד המומס, לקבלת תערובת אחידה.
מרפדים
בנייר אפייה תבנית תנור. בעזרת שק זילוף יוצרים כדורים של כשני ס"מ קוטר
מעיסת הבלילה ברווחים אחידים זה מזה. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180
מעלות צ' כ- 8 דקות ומצננים.
מומלץ בחום. כשר. אפשר לערוך ארועים במקום.
הירשם ל-
תגובות לפרסום
(Atom)
Translate
אודות שרית יוכפז
שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.
המגזין של שרית
עקבו אחרי בגוגל+
- מפיקה עורכת מגישה תוכנית רדיו ברדיו ליפס בימי רביעי מ10-12 בבוקר. "המלצות וראיונות" עםשרית יוכפז www/radiolips.com
מופעל על ידי Blogger.
ארכיון המגזין
-
▼
2014
(139)
-
▼
אפריל
(12)
- מסורת שנמשכת ביום העצמאות ה-66: משט יום העצמאות י...
- אה, ג'רוזלם! מחזמר חדש במגדל דוד מאת שרית יוכפז
- יום העצמאות בהיכל הקרח של ישראל Ice Peaks בחולון מ...
- חברותא, מקום חברתי וחברותי חדש, בדיזנגוף 125 ת"א...
- רשת בתי קפה-קונדיטוריה שני Shany-Bakery מומלץ בח...
- תערוכת הציורים של דניאלה אייזנברג: נצר למשפחת איזנ...
- ניני האצ'י – מסעדה יפנית כשרה וטרנדית בתל אביב ב...
- "אדמה" – תערוכה קבוצתית רב תחומית בגלריה ע"ש אפטר ...
- תערוכת מכוניות ורכבות מגיעה למתחם התחנה בת"א 4.4.1...
- שרים יאסו למען עמותת ״חיים״ טברנה יוונית עם מיטב ז...
- 110 BURGER הדור הבא של ה-Fast Food מבית "אגאדיר"...
- פתיחה אביבית של מתחם אקויה צמוד לחמי יואב חוויה. ...
-
▼
אפריל
(12)
רשומות פופולריות
-
פסטיבל שמן זית במלון אמריקן קולוני סופי שבוע של מסיק וטעימות שמן זית במהלך חודש נובמבר ותחילת דצמבר מלון הבוטיק אמריקן קולוני מ...
-
סיורי עיר עולם ותיירות של עיריית תל אביב - יפו בחודש דצמבר מגוון סיורים ייחודיים לכבוד חנוכה , חג המולד והשנה האזרחית החדשה פ...
-
הילטון תל אביב, מהמובילים שבמלונות הילטון בתבל, ממוקם על גבעה נישאת המשקיפה לים בלב גן העצמאות שבעיר. המלון מציע 582 חדרים וסווי...
-
חדשות תיירות תרבות מלונות ומסעדות. צילום ...
-
בודפשט – בירת אירופה למרחצאות טרמיים . הגענו לבודפשט הגשומה. למה לא? אחרי הכל -קסמה של אירופה אינו מוגבל לקיץ. אז נכון שקר, מאו...
-
חדש ברמת חן G27 – בית קפה ייחודי המשלב מאפייה, אוכל גורמה חדש ברמת חן G27 – בית קפה ייחודי המשלב מאפייה, אוכל גורמה ובוטיק יין. ...
-
משרד התיירות בראשות השר חיים כץ יתקצב 55 פרויקטים תיירותיים בהיקף של כ-230 מיליון ש"ח ● 22 מיליון ש"ח יושקעו ביהודה ושומ...
-
סוכות בערד מצפור- איל תמיר נופים קסומים, שקט ושלווה מדבריים, שפע מסלולי טיול לכל גיל ולכל סגנון וביניהם פינות חמד מדבריות ב...
-
צדוק בסן 1956-1882 הצלם היהודי הראשון שנולד בארץ-ישראל, ו"צלם החצר" של קהילת היישוב-הישן בירושלים, צדוק בסן אהב לצלם...
-
מרכז ג'ו אלון בקרתי במקום במסגרת סיור עיתונאים באדיבות משרד התיירות- מרתק. מרכז ג'ו אלון נוסד במטרה לקדם סובלנות ודו-קיום בי...
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה