יום ראשון, 29 בינואר 2017

'נחמן' - מסעדה חלבית חדשה בכיכר המוזיקה ירושלים. מאת: שרית יוכפז


'נחמן' - מסעדה חלבית חדשה
בכיכר המוזיקה ירושלים
בתמונה:  רחל  דבח  -אתי דביר  
כיף  לסעוד   במסעדת נחמן  בירושלים. נעים טעים. כשר. 

במקום: פסטות טריות תוצרת עצמית, בר פיצות נפוליטני הנאפות בטאבון על ידי פיצאלו מיומן, ארוחות בוקר ובראנץ' עשירות עד לשעות אחר הצהריים המאוחרות, דגים טריים, לחמים חמים ומגוון קינוחים קלאסיים הנעשים במקום.
פאי לימון נחמן ירושלים (צילום: טל מרום ,יחסי ציבור)
   צילום: טל מרום.
מסעדת 'נחמן', כשם נצר למשפחת יואל משה סולומון, ממייסדי שכונת נחלת שבעה ועל שם סמטת נחמן המובילה אל קומפלקס 'כיכר המוזיקה'.

'נחמן' היא התוספת החדשה למגוון הקולינרי הרחב בכיכר המוזיקה, לצד הופעות חיות המתקיימות במשך כל ימות השבוע על הבמה המרכזית הפונה אל מוזיאון המוזיקה העברי, מסעדת הגריל הבשרית 'כינור בכיכר', בית קפה, בר, חנות בוטיק, גלריית אמנות, ובעתיד גם בית מלון, בית ספר למוזיקה ועוד.


מסעדת 'נחמן' משתרעת על פני 220 מ"ר במתחם מעוצב עם כ-60 מקומות ישיבה בחלל המסעדה המרכזי, מתוכם 12 מקומות ישיבה באזור מיוחד באווירה אינטימית ובנוסף כ-40 מקומות ישיבה בחוץ, במתחם כיכר המוזיקה לצפייה בהופעות החיות על הבמה המרכזית. 
התמונה של ‏‎Sarit Yochpaz‎‏.

צילום שרית יוכפז

התפריט ב'נחמן' מורכב ממנות חלביות, צמחוניות, טבעוניות וללא גלוטן בשילוב ארוחות בוקר ובראנצ'ים עשירים המוגשים משעות הבוקר ועד שעות אחר הצהריים המאוחרות, בר פיצות בסגנון נפוליטני הנאפות במיומנות על ידי פיצאולו בטאבון אבן מרשים מחופה באבני פסיפס שחורות, מנות דגים טריים יום-יום, פסטות טריות מקמח דורום המיוצרות במקום מדי יום, במבחר רטבים עשירים (ניתן להזמין את מנות הפסטה גם מפסטה ללא גלוטן), לחמים ומאפים חמים הנאפים ללקוח במיוחד בקונדיטוריה של המסעדה ותפריט קינוחים קלאסי משתנה.


על בניית הצד הקולינרי, התפריט וניהול המטבח אחראית השפית רחל דבח, הבעלים לשעבר של מסעדת PIPS הירושלמית, קייטרינג בוטיק לאירועים פרטיים, ואת בית הקפה המיתולוגי RACHELA. "מסעדת נחמן היא התוספת החדשה ביותר למגוון הקולינרי העשיר בקומפלקס כיכר המוזיקה המציע לכל אחד משהו שיוכל לקלוע לטעמו ולסגנונו. המסעדה תוכננה ונבנתה במטרה לאפשר לסועדים במקום ליהנות מאוכל שעשוי במקום, מהרכיבים הטובים והטריים ביותר על ידי הטבחים ופיצאלו המומחים שלנו, משעות הבוקר המוקדמות ועד לשעות הלילה המאוחרות" אומרת השף רחל דבח.    
בורטה נחמן ירושלים
צילום: מירה לוי

מה בתפריט?

בראנץ'– מוגש כל יום עד השעה 16:00 יחד עם מיץ סחוט טרי ושתיה חמה, סלסלת לחם ומאפים חמאה וקונפיטורה ביתית (58 ₪):
בוקר ישראלית: ביצים, סלט ירקות, גבינות וזיתים | שקשוקה: ביצים ברוטב עגבניות פיקנטי, סלט ירקות, לאבנה וזעתר, סחוג ופיתה חמה | אגז בנדיקט נחמן סטייל: ביצים עלומות, סלמון מעושן, תרד מוקרם וחלה קלויה | בוקר יוונית: ספנאקופיטה  מאפה פילו במילוי תרד, גבינות וביצה קשה מגורדת סלט יווני, זיתי קלמטה וצזיקי | הטבעונית: מאפה ירקות, סלט עדשים ובטטה, ממרח פסטו, טחינה, סילאן וסלט פירות

מנות בוקר: פרנץ' טוסט, חלת בריוש, סירופ מייפל, קרם פרש ופירות העונה (46 ₪), מוזלי, סלט פירות העונה, דבש, יוגורט עיזים וגרנולה (39 ₪), סלסלת מאפים בליווי חמאה וקונפיטורה (26 ₪)

ראשונות: קיש פטריות/ בצלים/ בטטה וגבינת עזים מוגש עם סלט עלים (48 ₪), ארנציני במילוי מוצרלה מעושנת ורוטב עגבניות (42 ₪), סלט קיסר, לבבות חסה, אנשובי, פרמז'ן וקרוטונים (45 ₪), אנטיפסטי ירקות העונה (22/45 ₪), סביצה ים תיכונית, דג ים, חציל, עגבנייה, זעתר טרי ולאבנה (55 ₪), בורטה על סלט עגבניות בזיליקום ושמן זית (48 ₪), סלט ירוק, עלי תרד, אנדיב, רוקט, תפוחים, תמרים ופטה בויניגרט סילאן ובלסמי (55 ₪), קרוסטיני גבינת עזים (49 ₪), ריזוטו אפונה ומחית קארי ירוק (42 ₪), מרק היום (35 ₪)

בר פיצות בסגנון נפוליטני: פיצה מרגריטה (54 ₪), מרינרה, רוטב עגבניות, שום, שמן זית ואורגנו (36 ₪), פוקצ'ה שמן זית וטימין (36 ₪), קלצונה במילוי עגבניות ורוטב עגבניות (69 ₪), קווטרו פורמג'ו, ריקוטה, מוצרלה, פוקרינו ופרמז'ן (69 ₪), ים תיכונית, מרגריטה בתוספת גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ובצל מקורמל (65 ₪), אתניקX, מרגריטה בתוספת עלי רוקט, עגבניות שרי ושבבי פרמז'ן (64 ₪)

דגים: פילה דניס בחמאת מרווה, שעועית ירוקה, ובצלי שאלוט מוגש בתוספת תפוח אדמה אפוי (110 ₪), פילה סלמון בקארי אדום, חלב קוקוס, בוקצ'וי, אפונה סינית ואטריות סובה (110 ₪), פיש & צ'יפס (75 ₪)

פסטות טריות: טורטליני גבינות ברוטב שמן זית, עשבי תיבול, עגבניות שרי, וזיתי קלמטה (68 ₪), פפרדלה ברוטב ראגו פטריות ושמנת (56 ₪), פטוציני פומודורו ברוטב עגבניות עשיר, שמן זית ובזיליקום (49 ₪), לזניה חצילים, פרוסות חציל קלוי, רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, ופרמז'ן (69 ₪), פנה ברוטב שמנת, גבינת עיזים ותרד (56 ₪), ספגטי קרבונרה, פקורינו, וסלמון מעושן (68 ₪) 
* *ניתן גם לקבל פסטות מחיטה מלאה או ללא גלוטן

קינוחים: עוגת גבינה קלאסית אפויה (36 ₪), טירמיסו, קרם מסקרפונה, עוגיות בליקר קפה, ואבקת קקאו (36 ₪), פנה קוטה עם רוטב תותים (31 ₪), טארט אגסים בקרם שקדים אפוי (36 ₪), סלט פירות העונה (29 ₪), עוגת שוקולד (36 ₪), פאי לימון (36 ₪) – מבחר משתנה ממקרר הקינוחים.

אנטיפסטי נחמן ירושלים
צילום: טל מרום.

מנות עסקיות בין השעות 11:00-16:00: מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית ושתיה במחיר המנה העיקרית.

מסעדת נחמן –  כיכר נחמן,  מבוא בית דוד 12, כיכר המוזיקה, נחלת שבעה
שעות פתיחה: א'-ה' 09:00-23:00 ו' 09:00-14:00 כשר למהדרין – הרבנות ירושלים

02-9920540 

מומלץ.. טעים. כשר למהדרין מה צריך יותר הבנאדם ובמיוחד בירושלים. עיר הקודש.

מאת: שרית יוכפז עורכת ראשית.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Translate


אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי
מפיקה עורכת מגישה תוכנית רדיו ברדיו ליפס בימי רביעי מ10-12 בבוקר. "המלצות וראיונות" עםשרית יוכפז www/radiolips.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות