יום ראשון, 30 באפריל 2017

מסעדת : ג’אפן ג’אפן בקרית אתא . מתחם I WAY .מומלץ- כשר .מאת: שרית יוכפז

התמונה של ‏‎Sarit Yochpaz‎‏.

ג'אפן ג'אפן - Japan Japan‏ -מומלץ
מאת: שרית יוכפז

בראיון עיתונאי עם :עדי גוטמן מנהל סניף הקריות סניף קרית אתא.  מומלץ בחום.

טעים .  טרי. מגוון. יחס ושרותי אישי עיצוב מיוחד.
התמונה של ‏‎Sarit Yochpaz‎‏.










התמונה של ‏‎Sarit Yochpaz‎‏.
צילום: שרית יוכפז

הסניף הראשון של רשת המסעדות האסיאתית ג’אפן ג’אפן נפתח בירושלים בשנת 2004. הסגנון המיוחד
של ג’אפן ג’אפן הפך בתוך זמן קצר להצלחה מסחררת. כעת, יש לרשת ג’אפן ג’אפן סניפים בכל רחבי הארץ
ומסעדות נוספות עומדות להיפתח בקרוב.

ההצלחה של ג’אפן ג’אפן מבוססת בראש ובראשונה על שילוב מדויק בין איכות לפשטות.
 אתם מוזמנים ליהנות
מאוכל אסייתי מגוון בסגנון מזון מהיר כשכל המנות והמתכונים של ג’אפן ג’אפן הם באיכות הגבוהה ביותר.
הרשת מייצרת את כל המוצרים שלה,
החל מהנודלס וכלה ברטבים המיוחדים. סניפי ג’אפן ג’אפן מקפידים מאד על
הטריות וכל המוצרים מוכנים במקום. חלק מהמוצרים וחומרי הגלם מיובאים באופן אישי, היישר מהמזרח הרחוק.

מטבח פאן אסייתי

המנות של ג’אפן ג’אפן הן בסגנון פאן-אסייתי. הקו הקולינרי המוביל של הרשת הוא יפן-סין-תאילנד. אך עם זאת,
תוכלו למצוא בתפריט גם השפעות ממדינות נוספות במזרח אסיה. לרשת ג’אפן ג’אפן תפריט מגוון בו תוכלו להנות
מכ-800 מנות שונות. תוכלו לבחור מבין כ-15 סוגי מנות בשרים וכ-155 סוגי מנות עוף. להנאתכם, הרשת מציעה גם:
מבחר מנות נודלס ותפריט סושי עם מבחר עצום.
הסושי של ג’אפן ג’אפן : מגולגל עבורכם על ידי סושימנים מקצועיים שהגיעו מחו”ל.
האצות היפניות המקוריות, אשר עוטפות את האורז האיכותי,
מציבות את הסושי של ג’אפן ג’אפן בשורה הראשונה של המסעדות האסייתיות בישראל.

צ'אן פאטיי

משלוחים אסייתיים

על מנת להפיץ את הבשורה האסייתית, עורכים סניפי ג’אפן ג’אפן משלוחים אשר
מגיעים מדי יום למאות בתים ומשרדים. הרשת עומדת להשיק בקרוב גם סניפים חדשים
 בסגנון בר-אסייתי עם מקומות ישיבה ומתמחי לאוונצ’. צוות המטבח המעולה של ג’אפן ג’אפן
מורכב הן מטבחים מחו”ל שהינם מומחים בתחומם, והן מטבחים ישראליים מקצועיים.
עובדי הדלפק והמלצרים הם עובדים צעירים (מרביתם אחרי צבא) והאווירה
במקום תוססת וקצבית. בכדי לשמור על האיכות והאחידות, הרשת פועלת תוך
כדי ליווי קולינרי קפדני.
ג'אפן ג'אפן אודות סושי ניגר, סוגי סושי שוניפ

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Translate

אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי

עיתונאית .גרה בת"א ישראל מייל: sarit0404@yahoo.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות