יום שלישי, 8 ביולי 2014

דן אכדיה הרצליה, במסגרת מסע טעמים "קולינריה מחוף לחוף ".מומלץ . מאת: שרית יוכפז sarit0404@yahoo.com

דן אכדיה הרצליה, בניצוחו של שף המלון, אריק פורת יארחו את מסעדת קלואליס, מגדלנה וקוצ'ינה תמר במסגרת מסע טעמים "קולינריה מחוף לחוף"
במסגרת המסע, מלון דן אכדיה הרצליה יציע במהלך הקיץ חוויה קולינרית ים תיכונית בה 3 מסעדות שף מובילות אשר יציעו ארוחת טעימות עם מיטב המנות מתפריט המסעדה המקורי, אך הפעם על טהרת הכשרות
הארוחות יתקיימו במרפסת מלון דן אכדיה אשר צופה לים ויוצעו בין התאריכים: 21/7-21/8, כשבכל ערב מסעדה אחרת תציע את ארוחת הטעימות שלה
מסעדת "קלואליס" של שף ויקטור גלוגר תתארח ביום ב', "מגדלנה" של השף יוסוף חנא ביום ג' ומסעדת "קוצ'ינה תמר" של השפית תמר כהן-צדק ביום ד' ואריק פורת, שף מלון דן אכדיה יציע בימים א' ו-ה' ארוחת ברביקיו משובחת
דן אכדיה הרצליה, בניצוחו של שף המלון, אריק פורת יארחו את מסעדת קלואליס, מגדלנה וקוצ'ינה תמר במסגרת מסע טעמים "קולינריה מחוף לחוף".
במסגרת המסע, מלון דן אכדיה הרצליה יציע במהלך הקיץ חוויה קולינרית ים תיכונית בה 3 מסעדות שף מובילות אשר יציעו ארוחת טעימות עם מיטב המנות מתפריט המסעדה המקורי שלהן, אך הפעם על טהרת הכשרות.


מנהל מלון דן אכדיה 
הארוחות יתקיימו במרפסת מלון דן אכדיה אשר צופה לים ויוצעו בין התאריכים: 21/7-21/8, כשבכל ערב מסעדה אחרת תציע את ארוחת הטעימות שלה. מסעדת "קלואליס" של שף ויקטור גלוגר תתארח ביום ב', "מגדלנה" של השף יוסוף חנא ביום ג' ומסעדת "קוצ'ינה תמר" של השפית תמר כהן-צדק ביום ד' ואריק פורת, שף מלון דן אכדיה יציע בימים א' ו-ה' ארוחת ברביקיו משובחת.
אריק פורת, שף מלון דן אכדיה הרצליה: "אנו שמחים לארח במלון 3 שפים מובילים בסצנה הקולינרית הישראלית שיציעו לאורחים חוויה ים תיכונית, כשרה ומפתיעה. ארוחות הערב יציעו מנעד רחב של מטבחים, החל מהמטבח האיטלקי, הערבי-ישראלי ועד למטבח הצרפתי קלאסי עם 'טוויסט' מעניין – הכל על טהרת הכשרות."
הארוחות יוגשו במרפסת מלון דן אכדיה החל מהשעה 19:00. המחיר לסועד לכל הארוחה הינו 245 ₪, כולל משקה ראשון.
 


טלפון להזמנות: 09-9597070.
כתובת: מלון דן אכדיה, רמת ים 122, הרצליה פיתוח.
מומלץ בחום. חוויה גסטרונומית מול נוף ים התיכון. 
תפריט מסעדת קלואליס – שף ויקטור גלוגר
 יום ב'
לחם הבית, שמן זית, זיתים ומלפפונים חמוצים תוצרת הבית
סלט חצילים קלויים בגריל עם צ'יפס חציל
סלמורחו – גספאצ'ו חלק של עגבניות עם ז'וליין מלפפון ירוק ושמן זית
ירקות שורש בויניגרט ירוק על בורגול ועדשים שחורות עם פורטובלו על הגריל 
קרפצ'יו דג ים עם חציל צרוב, קרם חציל שחור, זרעי עגבניות, ראשד ושמן זית מעושן
טרטר טונה אדומה עם סלסה של אבוקדו וצ'ילי, ויניגרט מלפפון ירוק וסורבה יוזו
 
מנות עיקריות
בלוטין SEA BASS ממולא בדוקסל, צנוברים וז'וליין ירקות שורש
ברוטב קולי פלפל אדום ושמן פטרוזיליה, מוגש עם אורז "מדרס"
או
טאג'ין דגים "אלבונדוקיה" של השף ויקטור גלוגר
קדירה של פילה לוקוס עם קציצות בורי וצנוברים, פלפלים, זוקיני, שום קונפי ותערובת "ראס אל חנות"
או
צלעות טלה בצלייה איטית בקראסט של דבש, פיסטוקים ושקדים
ברוטב ציר טלה וטימין, מוגש עם "פום דופין" ואספרגוס ירוק
 
מנות אחרונות
                                                                                                 
פאסטייה שוקולד ופירות יבשים
פאסטייה של גנאש שוקולד מריר, עם פירות יבשים בקרמל מלוח, מוגש עם סורבה קוקוס
תפוח בדבש
קרפצ'יו תפוח עץ , עם טארט תפוח בדבש , מושג עם סורבה תפוח ירוק וצ'יפס תפוח
מבחר סורבטים תוצרת הבית
מבחר סורבטים תוצרת הבית עם פירות העונה

דן אכדיה הרצליה, בניצוחו של שף המלון, אריק פורת יארחו את מסעדת קלואליס, מגדלנה וקוצ'ינה תמר במסגרת מסע טעמים


תמר כהן  -מסעדת קוצ'ינה
אודות מסעדת קלואליס
מסעדת קלואליס נחשבת כבר עשור לאחת ממסעדות השף המוערכות בישראל. השף ויקטור גלוגר הינו בעל 30 שנות ניסיון קולינארי מתוכן 8 שנות לימוד ועבודה בצרפת. ויקטור מוביל ביצירתיות מוקפדת מטבח המשלב אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים, חומרי גלם נדירים שזוכים לטיפול אינטליגנטי אך פשוט ומפליא. ויקטור משתמש במגוון שיטות בישול כמו עישון ביתי, אפייה במלח ועוד הנעשות במטבח הפתוח המאפשר לסועדים לצפות בהכנת המנות. בין חומרי הגלם המככבים בה ניתן למצוא קוקי סן-ז'ק, דובר סול, בלאק קוד מאלסקה, קובה ביף וברווז מצרפת. בחזית המטבח אקווריום ובו לובסטרים וכן מקרר דגים המציג לראווה את הדגים אותם מייבאים מכל העולם.
יוסוף זוזו חנא -מגדלנה
אודות מסעדת "מגדלנה"
המסעדה ממוקמת בלב ה-"משולש הקדוש", אזור בצפון הכנרת הנחשב לאחד מאתרי הצליינות החשובים בעולם, המוקף בנוף מרשים של ימת הגליל מצד אחד ומצוק הארבל מצדו השני. ב-"מגדלנה" מציע השף חנא חיבור בין חומרי הגלם שמאפיינים את הגליל וימת הכנרת, בדגש על מנות דגל מהמטבח הערבי גלילי בפרשנות אישית עכשווית.
התפריט של 'מגדלנה' מביא את המטבח הערבי-גלילי במלוא תפארתו: מנות צבעוניות, חומרי גלם עונתיים, דגה זמינה מהכנרת הסמוכה, עשבי בר עונתיים ושיטות בישול עתיקות ומסורתיות, לצד חדשנות קולינארית של יוסוף חנא.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Translate

אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי

עיתונאית .גרה בת"א ישראל מייל: sarit0404@yahoo.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות