יום שלישי, 19 באוגוסט 2014

ניקה ביץ' הנה מסעדת חוף חדשה ומיוחדת שנפתחה לאחרונה בחוף השרון בהרצליה פיתוח .מומלץ בחום .מאת: שרית יוכפז


מסעדת ניקה ביץ' בהרצליה-NIKA BEACH


 
 
ניקה ביץ' הנה מסעדת חוף חדשה שנפתחה  לקראת הקיץ להנאתכם בחוף השרון בהרצליה פיתוח. המסעדה  ממקוממת מטרים ספורים מחוף הים התיכון ומעוצבת בסגנון יווני . במסעדה כ-150 מקומות המחולקים בין 3 אזורי ישיבה: פנים המסעדה המשלב אלמנטים עיצוביים של קש וגוונים כחולים ולבנים, אזור ישיבה חיצוני על הטיילת ואזור ישיבה  נוסף הממוקם ממש על החול , קרוב  לקו המים. על התפריט המגוון והאיכותי  של המסעדה אחראי השף מתי נקש, אשר עבד בעבר במסעדת "אדורה".
 
תוכלו ליהנות מתפריט ייחודי הכולל מנות ראשונות טעימות . לחם מיוחד זיתים מטבלים טאפסים, סלטים עשירים  וטריים. כריכים בשלל סגנונות, מנות עיקריות ומנות ילדים וקינוחים מפנקים. כמו כן, כיאה למסעדת חוף, ממתין לכם תפריט , הכולל מבחר גדול של בירות צוננות מן החבית, קוקטיילים קיציים, שלל יינות, קאווה ועוד. וכל זאת במחירים נוחים לכל כיס.



                                             צילום: שרית יוכפז.
 
המקום מעוצב בסגנון יווני וכך גם התפריט בו שכולל מנות כדוגמת בוקר יווני- מאפה במילוי חלומי, עשבי תיבול, כרישה, פלפל קלוי, סלט קצוץ סופלקי- פרגיות צלויות,וקבבים  עגבניות בגריל ופטרוזיליה על לאפה קלויה המוגשת עם צזיקי בתוספת אורז  קבבונים במחבת על מצע ירקות צלויים בגריל, טחינה וסלסה מוגש עם צ'יפס לאפה קלויה עם חצילים מטוגנים, ארוגולה, עגבניות, קובה פלפל כרובית מטוגנת וסלטים . וגבינות  מגוונות וטעימות. ודגים.
 
 
בנוסף מתוכננים במקום אירועים שונים במשך הקיץ, כולל הופעות ענק לצעירים.ניתן לערוך ארועים פרטיים ומשפחתיים-מאוד רומנטי מול הים והשקיעה.
 בקרתי במקום  .מאוד טעים איכותי מגוון .שרות אדיב.
אווירה של בילוי בטברנה ביוון .מול השקיעה והגלים. מי צריך יותר. מומלץ בחום.
 
תפריט מסעדת ניקה ביץ' בהרצליה


במתכונת יוונית על הים (צילום: מיטל סלומון, יח"צ)
צילום  מיטל סולומון.-יח"צ
 
תפריט מגוון:
 
טאפאס
 
זיתים בתיבול יווני            12
 
טאפאס - פטה זיתים, אורגנו ושמן זית        24       
חמוצים יפניים     19       
אדממה 32
 
טחינה היונה       18       
שמן זית ופטרוזיליה
טאפס הפועלים   24       
קרם שמנת חמוצה עם סלסה עגבניות, קונפי שום ושמן זית
נאצ'וס   35       
מוגש עם גוואקמולי, סלסה מקסיקנית, תוספת גבינת שמנת - 8 ש"ח
קובה לבנונית      28       
מוגש על מצע טחינה וסלסה עגבניות טריות
 
צ''יפס    36       
 
לחם הבית         24       
מוגש עם קונפי שום וחמאה
 
נשנונים / ראשונות
כרובית קיסר      34       
כרובית מטוגנת ברוטב קיסר, עלי ארוגולה, עגבניות טריות
 
חציל בלאדי        38       
בטחינה, עגבניות פיקנטיות, קונפי שום ושמן זית
אמפנדס            32       
במילוי בש וזיתים על מטבל עגבניות ספרדי, איולי עשבי תיבול
הסיגרים של NIKA          38       
במילוי בשר וצנוברים, מוגש עם טחינה, אריסה ועגבניות
פלאפל כרובית    38       
 
במילוי גבינת פרמז'ן ועשבי תיבול, מוגש על קרם פרש ועגבניות טריות
עלי גפן  28       
בתיבול לימונים כבושים, מוגשים על קרם שמנת חמוצה
חומוס עם טחינה 29       
ביצה קשה / פטריות חמות - 4 / 10 ש"ח


 
סלטים
סלט ירקות קצוץ  44       
עגבניה, מלפפון, בצל סגול, פטרוזיליה קצוצים, בתיבול שמן זית ולימון (תוספות: גבינת פטה- 8, טונה מתובלת - 8, ביצה קשה - 4, טחינה - 6 ש"ח)
עיקריות
שניצל עוף          63       
 
הכנה במקום, מוגש עם צ'יפס / אורז
 
פרגיות סופלקי    76       
 
פרגיות צלויות, עגבניה, בצל בגריל, פטרוזיליה, על לאפה קלויה, מוגש עם צזיקי / טחינה בתוספת צ'יפס / אורז
 
חזה עוך בריאות 69       
 
לצד סלט עדשים שחורות, עשבי תיבול, עגבניה בגריל וטחינה
 
NIKA בורגר       66       
 
250 גר' של בשר מתובל , עגבניה, בצל, חסה, חמוצים, מוגש עם צ'יפס
תוספות: ביצת עין / פטריות - 8, בצל מטוגן - 6, חזה אווז מעושן - 12 ש"ח
 
קבבונים במחבת 69       
 
מוגש על מצע ירקות קלויים בגריל, טחינה וסלסה, בתוספת צ'יפס / אורז
 
פיש אנד צ'יפס    64       
 
מוגש עם רוטב איולי צ'פטולה
 
סטייק אנטריקוט  1129   
 
300 גר' אנטריקוט פידלוט, מוגש על מצע שעועית ירוקה, כרובית, עגבניות צלויות בגריל וקונפי שום
תוספת ביצת עין - 8 ש"ח
 
 
כריכים וכל מיני
 
 
כריך עוף            56       
 
על הגריל, גוואקמולי, איולי צ'פטולה, עגבניה, חסה, חמוצים, בתוספת פרוסות תפו"א מתובלות
 
כריך רוסטביף    62       
 
איולי פלפלים, עגבניה, חסה, חמוצים ובצל מטוגן, בתוספת פרוסות תפו"א מתובלות
 
קלאב סנדויץ'      58       
 
פרוסות אווז מעושן, כתף בקר, איולי צ'פטולה, עגבניה וחמוצים, בתוספת פרוסות תפו"א מתובלות
 
כריך בריאות       52       
 
פטה, חציל קלוי, רוטב פלפלים, עלי ארוגולה, בלחם דגנים
 
כריך טונה טוניסאי           52       
 
איולי לימונים כבושים, ביצה קשה, בצל סגול, חמוצים ועגבניה
 
טוסט יווני           48       
 
גבינה צהובה, פטה, טפנד זיתים, עגבניה
 
 
פסטות ופיצות
 
אלפרדו  62       
 
רוטב שמנת פטריות, פנה / פפרדלה, תוספת סלמון מעושן 8 ש"ח
פומודורו 58       
 
רוטב עגבניות עשיר, בזיליקום, שמן זית, פנה / פפרדלה
 
ארביאטה           64       
רוטב עגבניות ופלפלים עשיר, נתחי עוף וצ'ילי, פנה / פפרדלה
פיצה מרגריטה - רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה טריה            48       
תוספות לבחירה: בצל / זיתים / פטריות - 6, פטה - 8, חזה אווז מעושן - 12 ₪-

ועוד...


                                            
                                          צילום: שרית יוכפז

מומלץ טעים.מול נוף ים התיכון.

אוירה קסומה ורומנטית.נגיש לנכים ועגלות ילדים.שרות אדיב.ואוכל  טעים ואיכותי בסגנון יווני ים תיכוני.

פתוח :מיום ראשון עד שבת מ8 עד אחרון הסועדים. .מתאים גם לארועים.

כתובת: חוף השרון הרצליה פיתוח
טל:
-מומלץ בחום.- 099512472

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Translate

אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי

עיתונאית .גרה בת"א ישראל מייל: sarit0404@yahoo.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות