יום שני, 7 בדצמבר 2015

רפיק ג'בארין (RAFIK JABARIN) , השף הראשי של הילטון תל-אביב, השיק את פסטיבל המרקים החורפי המסורתי בטרקלין הלובי של המלון.מאת: שרית יוכפז


הילטון תל אביב, מהמובילים שבמלונות הילטון בתבל, ממוקם על גבעה נישאת המשקיפה לים בלב גן העצמאות שבעיר. 

המלון מציע 582 חדרים וסוויטות מהודרות, לכולן מרפסות הצופות לים התיכון. במלון שלוש קטגוריות שהייה. קומות הויסטה, הקומות העליונות מציעות חדרים משודרגים וטרקלין יוקרה בקומת הגג. קומות היוקרה, 

הקומות ה -11 וה-12 מציעות חדרים משודרגים וטרקלין מהודר בקומה ה -12. שאר חדרי המלון מחולקים לשתי קטגוריות נוספות – חדרי פלוס שאף הם משודרגים בין הקומות 8-10 וחדרי דה-לוקס מתחתיהם.

המלון מציע חמש מסעדות, אולם נשפים רחב ידיים, חדרי כנסים וישיבות, בריכת שחיה עם מי ים, מכון בריאות ויציאה נפרדת לחוף הים במרחק דקת הליכה.








רפיק ג'בארין (RAFIK JABARIN) , השף הראשי של הילטון תל-אביב,  השיק היום את פסטיבל המרקים החורפי המסורתי בטרקלין הלובי של המלון. 

המרקים מוצעים לקהל הרחב בכל יום בין השעה 11 בבוקר ועד לשעות הקטנות של הלילה, למעט מכניסת השבת ועד יום א בבוקר.

המרקים המוצעים הם:

 *    מרק מינסטרונה – מרק ירקות איטלקי עשיר –

*.      מרק בצל – בצל, שום וברוסקטת גבינת פרמז'ן –


*      קפוצ'ינו פטריות בעיטור מקל פרמז'ן –

*.      מרק "הסולטן הטורקי" – מרק עדשים כתומים ומגוון ירקות, מוגש בתוך קערת לחם כפרי

*      מרק גולש טבעוני ובצקניות, מוגש עם פוקצ'ה מושחמת בניחוח שום

*.      מרק מנגולד – עם גרגרי חומוס וקרם גזר קטיפתי, מוגש עם חלה אישית

*      מרק "חורף" – מרק שעועית אדומה וקריספי שעועית בניחוח וסאבי ושמן ירוק, מוגש עם בייגלה ירושלמי




*     Minestrone Soup – Rich Italian Vegetable Soup

*       Onion Soup – Onions, Garlic & Parmesan Bruschetta

*      Mushroom Cappuccino with a Parmesan Stick

*.       "Turkish Sultan" Soup – Orange Lentil & Vegetable Soup, served in a bowl of Country Bread

*       Vegan Goulash Soup with Dumplings, served with Browned Garlic-Scented Focaccia

*      Swiss Chard Soup – with Chickpeas & a Creamy Carrot Cream, served with a personal Halla Bread

*       "Winter" Soup – Red Bean & Crispy Bean Soup with a Wasabi & Green Oil Aroma, served with a Jerusalem Bagel

                                  חגיגת המרקים תסתיים במחצית חודש מארס 2015.




                                אני מצולמת עם השף רפיק ג'אברין במרכז ועם  ליאור כהנא.




ראיון עם 

אשף המטבח רפיק ג'בארין  יליד ישראל, למענכם קוראים יקרים.

 רפיק הוא אשף המטבח הראשי החדש של מלון הילטון תל-אביב. הוא בחודש מאי האחרון החליף בתפקידו את אביגדור ברי הותיק שפרש לאחרונה לאחר למעלה מ 50 שנות שירות בחברת הילטון העולמית.

שף ג'בארין (45) השתלם במהלך עבודתו במספר ניכר של כמה מהידועים שבמלונות הילטון בתבל ובמסעדות מובילות רבות. 
בהם – הילטון "מטרופול" בלונדון , "הילטון פארק-ליין" לונדון תחת השף הנודע טוני מרשל "מלון סבוי" לונדון תחת השף ג'רמי פוקס 

, "מסעדת windows”" תחת השף ז'ק רולנסי, "מסעדת Laurentבפריס תחת השף אלן פגורה  ו"מסעדת square " לונדון תחת השף 
פיליפ האוורד.  רפיק ערך פסטיבלי אוכל לאניני הטעם המייצגים את המטבח הישראלי בהזמנת משרד החוץ עבור שגרירויות ישראל 

בחו"ל, חוויה שלדבריו קירבה אותו למאכלים ומטעמים ממטבחים שונים  ברחבי הגלובוס.





האני מאמין של שף רפיק -  בישול עם מוצרים טריים, עשבי תיבול ומרכיבים דלי שומן, אך מאידך הוא חסיד גדול של המטבח 

הצרפתי המסורתי.  "התמחותו של  רפיק בתחום האירועים הפכו אותו לאחד השפים הבולטים בישראל בכל הקשור לאירועי יוקרה 

בהיקף של מאות אנשים", אומר רוני פורטיס, מנכ"ל מלונות הילטון בישראל. "בהילטון תל-אביב הוא אחראי על אירועים אלה, ניהול 

צוות של עובדים וכמובן מסעדות שונות בשטחי המלון, האוכל בטרקליני היוקרה ובשרות החדרים", מוסיף המנכ"ל שאיחל לרפיק הצלחה רבה בתפקידו החדש.

פסטיבל מרקי החורף הנה יוזמה של רפיק המציע מיגוון רחב ובלתי שגרתי של מרקים לאניני הטעם.







* אני נהנתי מאוד מהמרקים מהאווירת  טרקלין חדר האוכל. ממפגש וראיון   עם  השף רפיק ג'אברין  .עם ליאור כהנא -סגן מנהל משקאות ומזון הנשוי ליעל ארד. ומפגש עם הדובר מוטי וארסס.

המרקים היו טעימים . מזינים  .מכילים אבות מזון. ויטמינים  והכל מהטבע.. מרק נחשב אנטיביוטיקה טבעית. תרופת סבתא.

מומלץ בחום ואהבה. ובכרטיס אחד תהנו  מנוף עוצר נשימה של תצפית על הים. ואוירה של מלון הילטון היוקרתי שמגיעים אליו תיירים ונופשים מכל העולם..
מומלץ בחום.


הזמנות בטלפון :03-5202111. אתר המלון ברשת:


Hiltontelavivhitel.com



צילומים: יח"צ ודיויד יוכפז

מומלץ. כתבה: שרית יוכפז עורכת: "חדשות תיירות. תרבות. מלונות ומסעדות"

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Translate

אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי

עיתונאית .גרה בת"א ישראל מייל: sarit0404@yahoo.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות