יום רביעי, 30 במרץ 2016

חוויה קולונרית מהמטבח הברזילאי קאזה דו ברזיל - מומלץ. מאת שרית יוכפז



צילום-שרית יוכפז

קאזה דו ברזיל

הגענו בטיסה לאילת לסדנת בישול  בשרים .היה טעים ומיוחד ועוד 
בעיר הנופש היפה אילת. חלום.תודה ללילך ולרם




"אח ברזיל, ברזיל... הצבעוניות, החופים, הכדורגל, הריו דה ז'ינרו, הקופה - קבנה, הקפה, הקפרינייה והאוכל...אח, האוכל!..

בברזיל יש כלל ברזל - מאוכל נהנים כמו ב"קאזה דו ברזיל!"
כשהשיפוד מתחיל לרוץ, כשאוכלים כמה שרוצים, כשריחות הבשר פולשים, כשקצב "הסמבה דו ברזיל" באוויר, מובטחת חוויה ענקית – לנפש ולגוף...


המסעדה מציעה תפריט בשיטת "אשפטו קוהידו" - "השיפוד הרץ". מנת הבסיס בקאזה דו ברזיל מונה 11 סוגי נתחי בשר עסיסיים הנפרסים על ידי ה"פסאדורים" היישר מהשיפוד אל הצלחת כמה שרק תרצו...
בנוסף תוכלו ליהנות מתפריט עשיר הכולל בשרים, סלטים, מנות צמחוניות ומנות ילדים.

הפסאדורים וצוות הגרילמנים מזמינים אתכם ליהנות מאווירה ברזילאית מלהיבה ומקרנבל בשרים עשיר וטעים...

קאזה דו ברזיל שנפתחה בשנת 2002 תפסה מהר מאד מקום בצמרת מסעדות הבשרים של אילת ושמה יצא לתהילה גם במרכז ובצפון הארץ וגם בחו"ל.

מקומיים רבים נוהגים לחגוג כאן, כמו גם האורחים המגיעים לאילת מכל רחבי הארץ ומחו"ל, המקפידים לאכול לפחות פעם אחת בקאזה דו ברזיל בכל ביקור שלהם בעיר.    



המקום המעוצב בעיצוב ברזילאי ביתי - רהיטי העץ הכבדים שהובאו ישירות מברזיל לאילת, רצפת העץ והדקורציה הברזילאית האותנטית על הקירות, משלימים את התמונה וברגע שאתם נכנסים למסעדה - אתם בברזיל!



מתכון מנצח מבית מסעדת הבשרים האילתית "קאזה דו ברזיל"




מאת: שחר טל, שף "קאזה דו ברזיל", אילת

 -  Carne-Del-Sol
קרנה דו סול
משמעות שמה של המנה הוא "הבשר של השמש", ובשיטה המסורתית נהוג לייבש את הבשר יומיים בשמש הקופחת. ניתן להשתמש גם במלח כדי להגיע לאותו האפקט. הכנת הבשר לוקחת זמן רב, לכן כדאי לתכנן את הארוחה מראש. מתאים ל-4 סועדים
מרכיבים
  • 2  ק"ג נתח פיקאניה (שפיץ השיך) משובח, חתוך ל-4 חתיכות בעובי 2 ס"מ
  • מלח גס
​הכנה
  1. מרחו מלח היטב על כל משטחי הבשר.
  2. עטפו את הבשר בניילון רפוי ותנו לו לנוח בטמפ' החדר למשך 30 דקות.
  3. עטפו כל חתיכת בשר בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך 36 שעות. שלב זה יוציא את הנוזלים מהבשר.
  4. אחרי הגרת כל הנוזלים, הכניסו את הבשר למקפיא למשך 2-3 ימים.
  5. הוציאו את הבשר מהמקפיא והניחו לו להפשיר לגמרי. לאחר מכן, הניחו אותו    בקערת מים למשך 60 דקות, החליפו את המים וחזרו על הפעולה עוד פעם. תהליך זה מנקה את הבשר מהמלח.
  6. ייבשו את הבשר בעדינות והניחו אותו על הגריל. צלו על חום בינוני כ-15 דקות.



בתאבון!

 מומלץ בחום

Casa do brazil eilat
‪#‎casa‬ ‪#‎brazil‬ ‫#‏ברזיל‬ ‫#‏קאזה‬ דI ברזיל#אילת ‪#‎eilat‬

טעימה קטנה מאירוע העיתונאים והבלוגרים הגדול (והטעים) שהיה לנו אתמול במסעדה הטובה באילתCasa Do Brasil Eilat.
תודה , לשף אומברטו האגדי על העברת סדנת בשרים אותנטית ומהנה וכמובן לצוות המדהים של קאזה דו ברזיל
צילום:חיים דויד  -צילומי מסעדה. -ורוני בלחסן-צילומי מאכלים.

כתבה: שרית יוכפז עורכת ראשית "חדשות תיירות. תרבות מלונות מסעדות"


תגובה 1:

  1. Casa do brazil eilat
    ‪#‎casa‬ ‪#‎brazil‬ ‫#‏ברזיל‬ ‫#‏קאזה‬ דו ברזיל# אילת ‪#‎eilat‬
    מומלץ.סיור עיתונאים לאילת לקאזה דו ברזיל. מסעדה באילת

    כתבה: שרית יוכפז עורכת ראשית "חדשות תיירות. תרבות מלונות מסעדות".סלונה.

    השבמחק

Translate

אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי

עיתונאית .גרה בת"א ישראל מייל: sarit0404@yahoo.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות