יום שני, 16 במאי 2016

Pavan Kapoor, שגריר הודו בישראל ורפי שדה, מנכ"ל מלונות דן הגיעו למפגש עיתונאים להשקת "שבוע הקולינריה ההודית" מאת: שרית יוכפז

רפי שדה השף והעיתונאית שרית יוכפז
Pavan Kapoor, שגריר הודו בישראל ורפי שדה, מנכ"ל מלונות דן  הגיעו למפגש עיתונאים להשקת "שבוע הקולינריה ההודית" במסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים



לקראת "שבוע הקולינריה ההודית" הגיע לראשונה לישראל השף Sanjeev Kapoor, שנחשב לשף הפופולרי והחשוב ביותר בהודו אשר נבחר לשף ההודי הטוב ביותר על ידי ממשלת הודו


דני שדה  צילום:שרית יוכפז

במסגרת "שבוע הקולינריה ההודית", השף  Sanjeev Kapoor יחבור לדוד ביטון, שף מלון "המלך דוד" ירושלים ויחד הם יבשלו וייצרו מנות הודיות אותנטיות כשרות שיצטרפו לתפריט של מסעדתLa Regence במלון ל-3 ארוחות מיוחדות בלבד


עם מנהלת יח"צ של הודו דורית  בלאג'

בתוכנית:
  הייתה התכנסות וקבלת פנים
        פתיחת מסיבת העיתונאים, הדוברים:
Pavan Kapoor, שגריר הודו בישראל, רפי שדה, מנכ"ל מלונות דן והשף Sanjeev Kapoor


 אני מצולמת עם שגריר הודו.באירוע המכובד.


מפגש העיתונאים התקיים ביום שני ה-16.5.2016באולם ה-"קטה דן" במלון דן תל-אביב, רח' הירקון 99 ת"א

לכבוד "שבוע הקולינריה ההודית" הגיע לראשונה לישראל השף Sanjeev Kapoor, שנחשב לשף הפופולרי והחשוב ביותר בהודו אשר נבחר לשף ההודי הטוב ביותר על ידי ממשלת הודו

השף החשוב ביותר בהודו בביקור רשמי בישראל: Pavan Kapoor, שגריר הודו בישראל ורפי שדה, מנכ"ל מלונות דן פתחו היום את "שבוע הקולינריה ההודית" בישראל, במלון דן תל-אביב.


באירוע השתתפו צמרת שגרירות הודו בישראל, הנהלת רשת מלונות דן ושפים ישראליים בכירים, בניהם: ד"ר אנג'ו קומאר, סגנית שגריר הודו בישראל, גידי פדרמן, מבעלי חברת מלונות דן, רפי בארי, סמנכ"ל שיווק ומכירות של מלונות דן, חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות של מלונות דן, איתי אליעז, מנכ"ל מלון דן תל-אביב ועוד.

לקראת שבוע הקולינריה ההודית הגיע לראשונה לישראל השף Sanjeev Kapoor, שנחשב לשף הפופולרי והחשוב ביותר בהודו אשר נבחר לשף ההודי הטוב ביותר על ידי ממשלת הודו.


עם מנהל מלון בהודו.

לשף Kapoor ערוץ טלוויזיה משלו FoodFood והוא נחשב לאחת הדמויות המוכרות ביותר בטלוויזיה ההודית. הוא ייצג את הודו בהתאחדות השפים העולמית והיה השגריר ההודי לקמפיין של האו"ם בנושא בישול נקי. לאורך השנים, השף Kapoor בישל ארוחות ממלכתיות לראש ממשלת הודו.

לשף Sanjeev Kapoor יש 5 מסעדות פופולריות בהודו וסניפים ברחבי העולם והוא משתתף באופן קבוע בתוכניות אוכל מובילות ברחבי הארץ לצד רייצ'ל ריי, ריצ'ארד קווסט ורנה רדזפי.

אתר האינטרנט של שף Sanjeev Kapoor, הכולל מעל 15,000 מתכונים מושך בכל חודש מעל 10 מיליון גולשים ויש לו מעל 4 מיליון עוקבים בדף הפייסבוק שלו, הוא פרסם מעל 200 ספרי בישול ומתכונים אשר תורגמו ל-7 שפות והפכו לרבי מכר ברחבי העולם.


צילום: שרית יוכפז

Pavan Kapoor, שגריר הודו בישראל אמר באירוע: "הגעתי לשגרירות הודו בישראל לפני חודשיים ואני מאוד נרגש להיות כאן. סנג'יב קאפור שהגיע במיוחד לאירוע זה הוא אחד מהשפים הנודעים בעולם שלקח את האוכל ההודי לדרגה אחרת ומה שהוא יבשל כאן במהלך שבוע הקולינריה ההודית זאת דרגה אחרת של אוכל הודי ממה שהישראלים מכירים.

כבר הספקתי לבקר בישראל בכמה מסעדות הודיות טובות ואני מקווה שאחרי השבוע הזה והביקור של השף קאפור נצליח להביא לישראל עוד אוכל הודי ולעורר את החשק אליו. מרבית מהישראלים שמגיעים לטייל בצפון הודו נחשפים לסוג אוכל מסוים, לא זכו להכיר אזורים אחרים בהודו המציעים סוגי אוכל נוספים ובעזרת שבוע זה אני מקווה שהם יחשפו לכל הסגנונות של המטבח ההודי."



רפי שדה, מנכ"ל מלונות דן אמר באירוע: "כששמעתי על ההזדמנות לעשות פרויקט קולינרי עם השגרירות ההודית מיד חשבתי שזה רעיון נהדר. אני מקווה שהשפים במלונות דן ילמדו במהלך השבוע רבות על אוכל הודי ונוכל לגוון את התפריט שאורחינו יקבלו במלונות וייהנו מאוכל הודי."

השף Sanjeev Kapoor פתח את דבריו בעברית והציג את עצמו: "שלום, מה שלומכם? שמי סנג׳יב." השף קאפור אמר: "אני שמח להיות חלק מהשבוע הקולינרי הזה ובאתי לישראל ללמוד וגם לחלוק וללמד. הידע על הודו ואוכל הודי קיים אבל אנשים לא ממש מכירים אוכל הודי כי אפילו בהודו לא יודעים הכל על האוכל ההודי, כי יש המון מה לדעת.
אוכל הודי זה כמו רופא מודרני של ימינו, הרופא נותן לך 6 כדורים בצבעים שונים כך גם האוכל ההודי, הוא משלב בתוכו תבלינים וטעמים שונים בצבעים שונים בקערה אחת. מסעדות הודיות לא עושות צדק לאוכל ההודי, האוכל ההודי הוא מה שאתה אוכל בבית.
בשבוע הקולינריה ההודית בישראל אנו עושים ניסיון כנה להציג מהו אוכל הודי. יש בו שכבות רבות, מפתיעות וחדשות וגם אחרי 10 ביסים אפשר לגלול טעמים חדשים. אני מזמין אתכם אליי הביתה מתוך תקווה שגם אתם תזמינו אותי אליכם לטעום אוכל מקומי."

"שבוע הקולינריה ההודית" הינו יוזמה משותפת של שגרירות הודו בישראל ורשת מלונות דן, במסגרתו, השף  Sanjeev Kapoorיחבור לדוד ביטון, שף מלון "המלך דוד" ירושלים ויחד הם יבשלו וייצרו מנות הודיות אותנטיות אך כשרות שיצטרפו לתפריט של מסעדת La Regence במלון ל-3 ארוחות מיוחדות בלבד – חוויה קולינרית הודית/ישראלית משובחת וכשרה.


                                                 צילום:סיוון פרג'

הארוחות המיוחדות במסגרת "שבוע הקולינריה ההודית" יוצעו בין התאריכים: 17-19/5/16, החל מהשעה 19:00 במסעדת  La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים. בנוסף, דן גורמה תל-אביב יציע סדנאות בישול מקצועיות עם השף Sanjeev Kapoor. הסדנאות יוצעו ב-22/5 בשעות הבוקר ואחר הצהריים.
הייתה חוויה גסטרונומית הגיעו מכובדים מעולם התיירות והמסעדנות
ושגריר הודו  בישראל.
יח"צ לאירוע רני רהב.
מאת:שרית יוכפז עורכת ראשית

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Translate

אודות שרית יוכפז

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" -סניף נר הלילה ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית

במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.

עקבו אחרי בגוגל+

התמונה שלי

עיתונאית .גרה בת"א ישראל מייל: sarit0404@yahoo.com
מופעל על ידי Blogger.

ארכיון המגזין

רשומות פופולריות